Domus Betti Bed and Breakfast Rome - Thuis

 
Facebook
Youtube
Twitter Italiano IT English EN Français FR Español ES Deutsch DE Русский RU Nederland DU 中文 CH
Domus Betti Bed and Breakfast Rome
 
 
Domus Betti

Bed & Breakfast

DOMUS BETTI ROME

 

Domus Betti RomeDomus Betti B&B is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een goedkoop B&B op een goede locatie nabij het Vaticaan. Domus Betti is gelegen op slechts 5 minuten lopen van de Sint Pieter kathedraal en de Vaticaanse Musea en is een uitstekend startpunt om alle wonderen van de Eeuwige Stad te aanschouwen. Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en winkelgebieden is Domus Betti zonder twijfel een goede keuze voor een B&B in Rome.
Op zoek naar goedkope accommodatie in Rome? Zoek niet verder dan Domus Betti! We hebben alles wat u nodig hebt, tegen concurrende tarieven, op de drempel van Vaticaanstad. U zult weinig te wensen over hebben in de betaalbare comfortabele kamers van ons bed and breakfast.

Bent u op zoek naar ruime en comfortabele kamers voor vrienden, families of stellen in de buurt van vele toeristische attracties en goed aangesloten op het openbaar vervoer? Domus Betti B&B is een perfecte keuze voor goedkope kamers in de buurt van het Vaticaan. Alle kamers zijn goed onderhouden en ruim, de service is persoonlijk en vriendelijk en het ontbijt wordt geserveerd in uw eigen kamer!

Let op: Domus Betti biedt ruime en comfortabele twee-, drie-en vierpersoonskamers. Als u een reservering wenst te maken voor een drie-of vierpersoonskamer, kies dan extra bedden tijdens het maken van uw reservering!

Alle kamers zijn voorzien van een zitgedeelte, koelkastje, TV, privé-sleutels, föhn, internet verbinding en een bureau. De ruime en gezellige kamers bieden comfort voor degenen die op zoek zijn naar low-budget accomodatie op een perfecte locatie in Rome Tweepersoonkamer.

Alle kamers zijn voorzien van een zitgedeelte, koelkastje, TV, privé-sleutels, föhn, internet verbinding en een bureau. De ruime en gezellige kamers bieden comfort voor degenen die op zoek zijn naar low-budget accomodatie op een perfecte locatie in Rome. 

Gelieve tijdens het boekingsproces aan te geven of uw voorkeur uitgaat naar een tweepersoons bed of twee éépersoons bedden.  Als u een reservering wenst te maken voor een   drie-of vierpersoonskamer, kies dan extra bedden tijdens het maken van uw reservering!

Annulerings - en aanvullende voorwaarden

Uw creditcardgegevens dienen enkel als garantie voor de boeking. Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk 7 dagen voor aankomst doen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die tussen 7 en 3 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, zullen de kosten voor de eerste nacht in rekening worden gebracht. In geval annulering binnen 3 dagen voor aankomst of in geval van no-show, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht. Voor groepsboekingen gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden. Het hotel zal hierover contact met u opnemen indien dit het geval is.

 
arrow Check-in tijd: 14:00
arrow Check-uit tijd: 10:00
arrow Ontbijt inbegrepen: Ja, Het ontbijt wordt geserveerd in uw eigen kamer!
arrow Toeristenbelasting inbegrepen: Ja

arrow Verwarmde kamers
arrow Gratis krant 
arrow Telefoonservice
arrow TV
arrow Koelkastje
arrow Föhn
arrow Alarmklok
arrow Rookmelders
 
     
  Domus Betti Rome Domus Betti Bed and Breakfast
Website maintaiend : Hertz & Byte